Sist oppdatert: 03. 05 2002

Velkommen til Studio Active

...og velkommen som medlem
Gaia Trafikk har forstått at trening er en viktig investering både for deg og for bedriften! Gjennom avtalen Gaia har med Studio Active kan du trene hos oss til redusert pris. Så lenge du er medlem, får også din ektefelle/samboer et ekstra gunstig tilbud hos oss.

Du er allerede sosialt medlem hos oss
Bedriftsavtalen gir deg nemlig anledning til å kjøpe et sosialt medlemskap. Det koster kr. 500,- i oppstartsavgift (deretter årsavgift kr. 130,-), og gir deg muligheten til å trene på Studio Active for kun kr. 95,- per gang. Du binder deg ikke til noe som helst, og kan trene akkurat når og så mye det måtte passe deg. Det sosiale medlemskapet kan du gjøre om til et vanlig medlemskap, dersom du ønsker det.

Gaia Trafikk og Idrettslaget dekker deler av månedsavgiften for deg. Velger du et medlemskap med månedsbetaling og bindingstid, betaler du derfor kr. 295,- per måned, forutsatt at du er medlem i idrettslaget. Er du ikke medlem, betaler du kr. 345,- per måned.

Så lenge du selv er medlem, kan din ektefelle/samboer bli medlem på Studio Active til kr. 395,- per måned. Disse rabatterte medlemskapene har 12 måneders bindingstid, og du betaler en etableringskostnad på kr. 130,-.

10-dagers Pengene tilbake-garanti
Hvis du i løpet av dine første ti dager som medlem skulle finne ut at trening på Studio Active likevel ikke ligger for deg - da gir vi deg pengene tilbake, og opphever kontrakten. Det gir deg trygghet - og oss fornøyde medlemmer.

Prøv oss gratis i fem dager
Vi vil gjerne gi deg litt «kom i gang»-tid. Kontakt Morten Meyer (Gaia Trafikk), tel. 55 55 44 04 for å få et 5-dagerskort, slik at du kan prøve oss. Ta gjerne med deg en venn eller kollega som også trenger et «spark bak»!

Ring gjerne det senteret du vil prøve før du kommer på besøk, så setter vi av tid til å hjelpe deg. Velkommen på trening!

Kontakt oss:
Sandsli - 55 98 65 20
Laksevåg - 55 34 90 20
Åsane - 55 53 92 50

Medlemskap på Studio Active

·    Som medlem kan du benytte deg av hele vårt tilbud; kondisjons- og styrketrening, aerobic, spinning etc. Dette inkluderer også gratis squash (squashbaner på Laksevåg). Vi praktiserer "fri flyt" - det betyr at du fritt kan trene der det passer deg best; på Sandsli, Laksevåg eller i Åsane

·    Muligheter for gjestetrening i mer enn 150 treningssentre i Norge

·    Gratis barnepark på alle våre sentre (inntil 2 timer). Barneparkene arrangerer blant annet kosedager, karneval og utflukter. Studio Actives FitClub kan også arrangere fødselsdagsselskap med aktiviteter.

·    Opplæring på bruk av apparater (gruppeinstruksjon), og gjennom dette hjelp til oppsett av treningsprogram