Fotball          Link               Sist oppdatert: 01.10.2007
 

Fotball Syd:  pers cup på Gol 14-16. september 2007

 

For 25. gang reiste vi på fotballtur. Også i år bar det til Gol, hvor vi deltok for 17. gang på Pers cup i fotball. Tide stilte med en utvidet og fyldig tropp, 11 spillere i varierende form (er). Det var en etter hvert glad gjeng som dro fra Bergen fredag formiddag i retning Gol. Sjåfør Rune Haga brakte oss sikkert, behagelig og i Tide til Gol. Vi ankom motellet kl. 17.30, og innkvarterte oss på rommene. Deretter bar det til Hotellet for å treffe gamle og unge venner, samt å spise en bedre middag. Mens undertegnede dro på lagledermøtet, utforsket resten av laget hotellet.

 

Lørdag morgen startet kampene våre kl. 08.00. Været var brukbart, men en kald nordavind gjorde at vi tidvis trakk ned til hotellet. Det gikk raskt opp for oss at vi ikke kom til å vinne turneringen i år. Vi forsøkte derfor å sørge for at det var moro å spille, både for oss – og motstanderne. Som en følge av dette kom vi helskinnet fra turneringen uten skader, kun et lite skrubbsår og noen slitne bein. Noen av spillerne lovte til og med at de skal være bedre trent til neste år :-)   LAGBILDE

Resultater:

Tide     -          Pappen                          0-0

Tide     -          Tess                              0-4

Tide     -          Bredbåndsalliansen    0-2

 

Våre vennskapslag Bredbåndsalliansen og Frustrerte Fruer tok henholdsvis 2. og 3. plassen i turneringen (med støtte fra oss). Ettermiddagen og kvelden ble benyttet til sosialt samvær, bankett og dans. På banketten mottok vi en hedersbevisning for lang og tro tjeneste.

 

Søndag bar det hjemover. De fleste av oss møtte forbausende friske til frokost. Etter en stille og rolig hjemtur var vi tilbake i Bergen kl. 16.00.