Fotball - 11'er      Pers cup, Gol                                   Sist oppdatert: 31. 12 2001

"Sølvguttene"Fredag 15. september dro vi til Pers cup. Med is i magen (og i bussen), forlot vi Bergen og satte kursen mot Gol. Med oss hadde vi Telesports "fryktede" lag samt noen kjekke jenter fra Rådhuset. Turen oppover gikk som alltid greit. Stemningen ble etter hvert høy (med sang og spell). Etter stopp på Flåm (matpause) - og en rekke andre nødvendige pauser - ankom vi Gol ca. 17.30. Der  traff vi igjen gamle venner. Etter en bedre middag, slappet vi av på - ulike sett. Noen prøvde også å bli bedre kjent med de øvrige deltagerne - da spesielt damelagene.  

Lørdag kl. 09.30 braket det løs. Første kamp var som alltid slitsom, men det gikk bedre senere. . .  Etter 1-1 mot Exodus2 i første kamp, vant vi de neste. 2-0 mot Oddasmelt, 2-0 mot Bergen Brannvesen og 1-0 mot Exodus1. Dermed var vi klare for finalen. Men i finalen ble Sparebanken Vest for sterke - og vi tapte 1-3. Men, vi var likevel godt fornøyd med sølvet.    SE   STORT LAGBILDE   Frem mot banketten slappet vi av - og feiret litt.

Damer: 2. Rådhuset, 3. Drammen      Herrer: 1. Sparebanken Vest, 2. Gaia 

På banketten hentet vi som vanlig heder og ære. Vi feiret også et lite jubileum - 15 fotballturnering på Gol. Det ble  markert av arrangementkomiteen. Utover kvelden koste vi oss - men var likevel "nogenlunde" opplagt til hjemreisen søndag. Hjemme i Bergen var vi ca. kl. 17.30 - vel fornøyde med turen. Som alltid var turen lærerik, både sportslig og sosialt. Vi blir bedre kjent med hverandre og nye mennesker.

Undertegnede gir honnør til alle som var med. Stort pluss til vår unge og lovende debutant: Raymond Bødtker. Med minimalt treningsgrunnlag overrasket han positivt både på og utenfor banen.  En ekstra takk til vår alltid trofaste og pålitelige sjåfør: Ole Jonny Dale.

Vi takker også Hotellet og arrangementskomiteen for enda et vellykket opphold på Gol. - vi kommer nok igjen. . . 

FLERE BILDER          

                  For de spesielt interesserte.      Kun for deltagerne. .

Referent og fotograf:  Morten Meyer