Sist oppdatert: 25. 05 2006

TRENINGSCRUISE til Newcastle  med MS JUPITER 24 - 27 FEBRUAR 2000

Torsdag Kl. 17.00 var trettiseks mer eller mindre treningsivrige ombord i MS Jupiter (Hege Anita kom senere på i Stavanger)  Allerede en halv time etter avgang var det klart for velkomstmøte, og kl. 17.45 var vi i gang med Body Attack.  Cathrine og Kristina drev oss hardt, men moro var det også.  Etter timen fikk vi en time til å dusje og pynte oss.  Vi samlet oss  i treningslokalet til "bli kjent fest" og nøt ulike "forfriskninger".  Etter en presentasjonsrunde ble vi delt opp i grupper for ulike oppgaver.  Fantasien, kreativiteten og innlevelsen var stor blant deltagerne (fra Studio Active, SATS, Le Gym, Paradis og Gaia).  Senere bar det ned til de andre fornøyelsene ombord. . . . 

  Klikk her for flere bilder . . 

Fra "bli kjent festen"

 Her kommer flere bilder  . . 

Fredag  "morgen" kl. 12.00 startet vi med Wake up KICK med Jose.  En artig, men slitsom opplevelse (kondisjonen er ikke det den engang var. . . ).  Deretter var Cathrine og Kristina klar med Aqua aerobic.  En time med fart, futt og nye kombinasjoner.  Hege fulgte opp med Lett svett. Rolig time, heldigvis for - både oss og Hege. . .   Jose og Hege avsluttet med RML og Stretch fra kl. 15-16.  Fornuftig med god uttøyning, spesielt for oss som deltok på alle timene.  SALSA-kurs (heldigvis grunnkurs!) fulgte deretter.  Kl. 20.00 la båten til Kai i England, og vi dro til Whitley Bay - en koselig by i nærheten.  En bedre middag (med tilhørende pub-besøk før og etter) ble inntatt på en rolig Indisk restaurant.  Vi dro tilbake til båten ca. kl. 01.00 og rakk en tur i danserestauranten før leggetid. 

Lørdag   morgen dro noen til York på Viking-festival.  Andre dro inn for å handle.  Undertegnede (som ikke er en spesielt ivrig shopper) spiste en god frokost og dro inn til Newcastle kl. 11.30.  Der møtte vi "gjengen" på en koselig pub, før vi ruslet rundt i Eldon Square (stort shoppingsenter).  Etter noe shopping møttes vi igjen på Pub'en.  Vi var tilbake til båten kl. 18.30.  Karnevalstrening kl. 19.30.   Fantasien var stor og antrekkene spesielle.  Ikke alle hadde tenkt på at det også skulle trenes i karnevalsantrekket.  Tenk på hvordan det vil være å trene i et dusjkabinett (1. premie) eller i aluminiumsfolie.  Til det siste kan det skrives under på at det er varmt - så lenge folien holder. . .  Etter en dusj og skifte til finpussen - spiste noen av oss en bedre middag.  Kvelden ble hyggelig og de fleste var sent i seng . .  

Klikk her for flere bilder fra karnevalstreningen. . . 

Fra karnevalstreningen

Nam, nam  sjokoladekake . .

Søndag  fortsatte vi treningen fra 12.00 til ca. 15.00.  Først var Cathrine og Hege på farten med Linje Aerobic. (En forvirrende time etter en sen natt).  Men vi fikk det tilslutt noenlunde til. .   Vi avsluttet  med 90 minutter BODY PACK med Kristina og Jose.  Kristina fikk pulsen opp, og Jose fikk den ned igjen.  Deretter ble det spist (slukt) sjokoladekake (Takk til Solveig som dessverre ikke kunne være med på turen) og delt ut premier. SALSA kurs - fulgte deretter, denne gangen filmet av et TV team fra BBC. (løs og ledig i kroppen - med mange millioner seere???).  Akk, noen mestret det bedre enn andre....  Senere bar det ned i TAX-free'en for å "spare" mest mulig penger.  Fra kl. 18.30 til 20.30 samlet vi oss i restauranten og spiste en bedre avslutningsmiddag.  Til slutt var det var det ingen vei tilbake - pakke og dra hjem. .  Kl. 21.20 var vi tilbake i Bergen.  Det ble vi møtt av utslitte "barnevakter" m.m. 

  Klikk her for flere bilder. .

Oppsummering  Turen var vellykket.  Tross dystre værvarsler,  var været svært bra og få var sjøsyke.  Det var få skader, og ingen idrettskader!  På hjemturen hadde alle overvunnet sjøsyken - selv Kristine.  Fremmøtet på treningene kunne vært bedre, men vi som var der stortrives.  En STOR TAKK til  Cathrine, Kristina, Hege og Jose (samt Margunn) fra Studio Active, Åsane.  Programmet var meget bra.  Servicen på båten var god og spesielt "Purseren fra Hallingdal" ga utmerket service og serverte oss  frisk frukt og rikelig med drikke.  Men trene, det ville han ikke! 

Tilbakemeldingene fra deltagerne som var i alderen 19 til 53 år er bare positive.  Det var også i år en hyggelig stemming på turen og vi reiser gjerne igjen (Treffes vi i oktober?) 

Instruktørene fra Studio Active, Åsane

Oppsummert av: Morten Meyer

 

         

Open 7 Days a Week