Fjelltur 2006         Turgruppen               Sist oppdatert: 31.12.2006
  • Turgruppen arrangerte sin 12. tur. Denne gang gikk turen fra Finse til Geiteryggshytten (lørdag) og Aurlandsdalen (Østerbø til Vassbygdi). Turen ble som vanlig meget vellykket, denne gang med 43 deltagere (ny rekord).
  • Fredag overnattet vi på Halne, hvor det meste og ikke minst maten var utmerket. Lørdag bar det med buss til Haugastøl, og deretter med tog til Finse. Vi dro fra Finse kl. 11 i stålende vær. Underveis kom det noen truende skyer, og noen dråper kom det også. Men da var de fleste kommet fram til Geiteryggshytta. Framme ved veien ventet vår hyggelige og pålitelige sjåfør Rune (Kvamme) med bussen. Vi hadde da brukt ca. 6 timer fra vi startet fra Finse. Rune kjørte oss til Østerbø turisthytte for rengjøring, mat&drikke, hyggelig samvær og til slutt litt søvn.
  • Søndag morgen gikk de sprekeste ned Aurlandsdalen. Det hadde regnet om natten, men været under turen var likevel utmerket. Etter 6 timer var vi vel fremme i Vassbygdi. Derfra bar det videre med buss til Flom, hvor vi fikk servert mat. Etter et stopp på Voss var vi i  Bergen kl. 21.00.
     BILDER FRA TUREN        mer (+ bilder)  følger.