Forsiden                                   Sist oppdatert: 18.10.2009
Vil du gi din støtte til TIDE IDRETTSLAG? Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i TIDE IDRETTSLAG! Idrettslaget nå får ikke lenger støtte fra TIDE, og trenger all den støtte den kan få for å opprettholde et idrettstilbud for de ansatte i TIDE.

Du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen, og du gjør det på en av følgende måter: 1. SMS: GRASROTANDELEN 883947622 til 2020 (tjenesten er gratis). 2. Internett: www.grasrotandelen.no  eller www.norsk-tipping.no  3. Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no  Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Vi håper du på denne måten støtter Tide Idrettslag, slik at Idrettslaget kan bestå.

Med vennlig hilsen Tide Idrettslag